Sennheiser Hearing Test App

İşitme sağlığı yolculuğunuz için

Uygulamayı aşağıdaki linklerden indirip ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yaşam yolculuğuyla birlikte işitme duyumuz da değişir.

İster sevdiklerinizle vakit geçirmek ister işinize odaklanmak olsun, işitme sağlığımızın günlük hayatınızın üzerinde büyük bir etkisi olabilir: Bu nedenle, işitme duyunuza önem vermeniz ve işitme ihtiyaçlarınızın ne zaman değiştiğini anlamanız önemlidir.

Yeni Sennheiser İşitme Testi Uygulaması

Ses ve işitme uzmanları tarafından geliştirildi.

Sennheiser Hearing Test uygulaması, işitme sağlığınıza bakmayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Tek ihtiyacınız olan bir akıllı cihaz ve herhangi bir kulaklık.

Kişisel odyogramınızı oluşturun

iOS ve Android için oluşturulan Sennheiser Hearing Test, işitme duyunuzu anlamayı hızlı ve stressiz hale getiren yenilikçi bir görsel yaklaşıma sahiptir.

İşitmenizle ilgili size yöneltilen birkaç soruya cevap verdikten sonra işitme duyunuzu değerlendiren bir ton testini doldurmanız yeterlidir. Daha karmaşık test prosedürlerinden farklı olarak, sezgisel arayüz ton testini basitleştirir: ses tonunu duyana kadar çarkı çevirin ve bu adımı dört farklı frekans için tekrarlayın (2 kere sağ kulak 2 kere sol şeklinde testi yaparız). Kapsamlı verilerden ve işitme uzmanlarından alınan bilgilerden yararlanan Sennheiser Hearing Test App, sonuçlara göre kişisel odyogramınızı oluşturmak için akıllı bir algoritma kullanır.

Odyogram, kişisel işitme durumunuzu bir bakışta gösteren, farklı frekansları ne kadar iyi algıladığınızı ortaya çıkaran ve ek işitme yardımına ihtiyaç duyabileceğiniz alanları tanımlayan görsel bir şemadır. Sennheiser Hearing Test, işitme kaybı yaşamaya başlayabilecek 50 yaşın üzerindeki kişiler için sonuçları kendi yaş grubunuzdaki ortalama işitme yeteneğiyle de karşılaştırmaktadır.

İşitme zamanla değişir

Sennheiser'ın İşitme Testi Uygulaması, ayrıca işitmenin zaman içinde nasıl değiştiğini takip etme özelliğine de sahiptir.

Bu takip, bireysel test sonuçlarınızı kaydetmenize ve ileride testi tekrarlarken değişiklikleri izlemenize olanak tanıyan Sennheiser hesabınıza kaydolarak veya oturum açarak mümkün olur.

Sennheiser hesabı ayrıca, başka bir teste girme hatırlatıcılarını ve odyogramlarını Apple Health ile senkronize etme gibi ek özelliklerin kilidini de açar. Bu durum iOS kullanıcılarına, diğer sağlık ölçümlerinin yanı sıra işitme sağlıklarını tek bir yerden takip edebilecekleri bütünsel bir görünüm sağlar.

Sennheiser Hearing Test App ile ilgili faydalı bilgiler

En önemlisi, Sennheiser İşitme Testi Uygulaması kişisel odyogramınızı yardımcı bilgilerle birleştirir, böylece gerçek dünyada işitme farklılıklarının ne anlama geldiğini anlayabilirsiniz.

Örneğin, belirli frekanslara karşı daha düşük duyarlılığa sahip bir kişi, bunun daha yoğun ortamlarda konuşmaları net bir şekilde duyma yeteneklerini nasıl etkileyebileceğini görebilir. Net ve anlaşılması kolay bir dille sunulan bu pratik ipuçları ve rehber, odyogramınıza göre özel olarak hazırlanmıştır sizlere işitme yolculuğunuzda ileriye dönük bir yol sağlar. Test metodolojisini açıklamaya yardımcı olan ve uygulamanın nasıl çalıştığını tam olarak anlamanıza izin veren makaleler bile içermektedir.

Ek çözümler arayanlar için uygulama aynı zamanda Sennheiser'ın kişisel ihtiyaçlarınıza en uygun ilgili ürünlerini de sunar. İster mükemmel bir işitmeye sahip olun ve müziğin keyfini sonuna kadar çıkarmak istiyor olun, ister zorluk yaşıyor ve televizyonu daha iyi duymanın veya daha net konuşmaların keyfini çıkarmanın yollarını arıyor olun; Sennheiser İşitme Testi Uygulaması, işitme yolculuğunuzda sonraki adımları atmanıza yardımcı olabilir.

Sıkça Sorulan Sorular

En doğru test sonuçlarını elde etmek için uygulamanın güncel olduğundan emin olun.

Android

  • Google Play Store'da Sennheiser Hearing Test uygulamasını bulun
  • Güncelle butonuna dokunun

iOS

  • Apple App Store'da Sennheiser Hearing Test uygulamasını bulun
  • Güncelle butonuna dokunun

Adınızı, e-posta adresinizi veya profilinizde kullanılan benzer bilgileri düzenlemek istiyorsanız, lütfen sennheiser-hearing.com adresine gidin, oturum açın ve bilgileri düzenle'ye dokunun.

Mümkün olan en iyi test deneyimini elde etmek için testi güncel bir Sennheiser TWS kulaklık kullanarak; gürültü engelleme ve şeffaflık modu kapalı olacak şekilde yapmanız önerilir. İşitme testi sırasında ortam seslerinin testi bozmaması için sessiz bir ortamda olmanız da çok önemlidir. Testten önce uygulamaya mikrofonunuza erişme izni verirseniz, çevrenin yeterince sessiz olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Bir Sennheiser hesabına kaydolmak veya zaten var olan bir hesabı kullanarak oturum açmak, önceki test sonuçlarına erişmenizi sağlar. Bunları Apple Health'e yüklemenizin yanı sıra başka bir test yapmanız gerektiğinde size bir hatırlatma göndermenizi sağlar. Tüm bunlar, işitme sağlığınızı düzenli bir şekilde izlemenize yardımcı olacaktır.

İşitme testi sırasında ortam seslerinin yaptığınız testi bozmaması için sessiz bir mekanda olmanız çok önemlidir. Test başlamadan önce arka plan gürültüsünün doğru bir şekilde değerlendirilebilmesi için uygulamanın mikrofonunuza erişmesine izin vermeniz istenecektir. Cihaz mikrofonunun kullanımını zaten kapattıysanız, cihaz ayarlarınızda izinler menüsünü bularak istediğiniz zaman mikrofon izni verebilirsiniz. Burada mikrofonu bulmanız ve uygulamanın mikrofona erişmesine izin verildiğinden emin olmanız gerekir.

Apple Health, tüm sağlık bilgilerinizi tek bir yerde toplamak için harika bir araçtır.

1. Sennheiser Hearing Test uygulamasını açın

2. Oturum açtığınızdan emin olun.

3. Ana ekranda veya profil menüsünde Apple Health'e bağlan'a dokunun

İşitme duyunuzun zaman içinde nasıl geliştiği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Sennheiser İşitme Testinin size bir yıl içinde başka bir teste girmeniz için hatırlatma göndermesine izin verebilirsiniz.

1. Oturum açtığınızdan emin olun (bkz. nasıl oturum açılır veya kapatılır)

2. Ana ekranda, bana hatırlat seçeneğine ilerleyin ve düğmeyi çevirerek açık olmasını sağlayın. Olacaksın
⁠ şimdi bir yıl içinde sınava girmeniz gerektiğini hatırlatın

Önceki testlerinize erişmek, işitme duyunuzun nasıl geliştiğini takip etmeniz için iyi bir yol olabilir.

1. Oturum açtığınızdan emin olun.

2. Ana ekranda en son üç testi görebilirsiniz.

3. Tüm testlerin bir özetini almak istiyorsanız, tüm testleri belirten üstteki karta dokunun. Bu genel bakıştan, gerekirse testleri de silebilirsiniz.

İşitme testini marka fark etmeksizin kablolu kulaklık veya kablosuz Bluetooth kulaklık ile yapabilirsiniz. Daha da doğru bir test için bir çift Sennheiser kulaklık bağlamanızı öneririz.

1. Kulaklıklarınızın eşleştirme için hazır olduğundan emin olun. Bunun nasıl yapılacağı konusunda şüpheniz varsa daha fazla talimat için lütfen kulaklık kılavuzuna bakın.

2. Cihaz ayarlarınızda Bluetooth ayarlarını bulun

3. Listede kulaklığınıza dokunun

Oturum açarken test sonuçlarınız her zaman saklanır, böylece mevcut veya gelecekteki cihazınızdan bunlara erişebilir ve işitme duyunuzun zaman içinde nasıl geliştiğini görebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sonuçlarınızı Apple Health ile de senkronize edebilirsiniz.

Uygulamaya Nasıl Giriş Yapılır?


1. Sennheiser Hearing Test uygulamasını açın

2. Ana ekranın sağ üst köşesindeki kişi simgesine dokunun.

3. Sennheiser Hesabı ile oturum aç'a dokunun

4. Oturum açın

Uygulamadan Nasıl Çıkış Yapılır?

1. Sennheiser Hearing App uygulamasını açın

2. Ana ekranın sağ üst köşesindeki kişi simgesine dokunun.

3. Adınıza dokunun

4. Oturumu kapat'a dokunun

Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan