Evinizi Sinema Salonuna Çevirecek Soundbarlar

  • Sürükleyici 3D Ses

    DOLBY ATMOS UYUMLU AMBEO SANALLAŞTIRMA TEKNOLOJİSİ

    AMBEO Soundbar Mini, Dolby Atmos®, DTS:X®, MPEG-H ve 360 Reality Audio ile uyumlu AMBEO sanallaştırma teknolojisine sahiptir.

    AMBEO sanallaştırma teknoloji sayesinde dünyanın en sürükleyici 3D sesini tek bir cihazdan duyabilirsiniz.

  • Özelleştirilebilir Ses Ayarları

    ADAPTİF SES DENEYİMİ

    Adaptive Mod, oynatılan içeriği tarar ve en iyi dinleme deneyimi için ideal ayarları belirler. Ekolayzır ayarları ve üç farklı AMBEO sanallaştırma seviyesi, sesi kişisel tercihlerinize uygun hale getirir.

  • Zengin Bağlantı Seçenekleri

    GELİŞMİŞ AMBEO|OS İŞLETİM SİSTEMİ

    Bluetooth®, Wi-Fi, Chromecast built-in™, Apple AirPlay 2® ve Alexa built-in aracılığıyla yaygın arayüzlere hızlı bağlantı; Spotify Connect, Tidal Connect ve benzer uygulamalar sayesinde dijital müzik servislerine erişim.

  • Ayrıntılı Diyaloglar

    SESİN DETAYLARINI KEŞFEDİN

    Gerçek ses keskinliğine sahip sol ve sağ hoparlörlerle yüksek kaliteli bir ses sistemi, sinematik bir ses alanı yaratır.

    Üç kanallı diyalog geliştirme moduna sahip özel bir merkez kanal, her fısıltıyı ve ayrıntıyı rakipsiz netlikle duymanızı sağlar. 

    Özel olarak ayarlanmış diyalog modları, yalnızca TV şovlarınızdaki ve filmlerinizdeki diyalogların ses seviyesini yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda ekranda ne olursa olsun diyaloğun net, net ve son derece anlaşılır olmasını sağlamak için sistemin EQ ayarını optimize eder. 

  • Gerçek Çevresel Ses

    10 İNÇ DEVASA KABLOSUZ SUBWOOFER

    Cinema 600, sınıfının en büyüğü olan güçlü bir kablosuz 10 ”subwoofer ile birlikte gelir ve odanızın herhangi bir yerine yerleştirebilirsiniz. Kablosuz 2,4 GHz teknolojisi, herhangi bir yerde mükemmel ses için sound bar ve subwoofer'ı sıfıra yakın gecikme ile otomatik olarak birbirine bağlar.

  • Basit Kurulum

    Basit dediğimizde, gerçekten basiti kastediyoruz. Birlikte verilen HDMI kablosunu (veya optik kabloyu) TV'nize takın ve birinci sınıf bir ev sineması deneyiminin keyfini kurulum gerektirmeden zahmetsizce çıkarın. 

    Ürünle birlikte verilen 10 ”kablosuz subwoofer,kutudan çıkar çıkmaz otomatik olarak bağlanmak üzere önceden Cinema 600 Soundbar ile eşleştirilmiştir.

    HDMI-ARC, tek bir uzaktan kumandayla kablosuz sisteminizin tam kontrolünü size verir.

Sennheiser Soundbarlar

Klipsch Soundbarlar

Bang & Olufsen Soundbarlar