Milyonların Tercihi JBL TUNE T500BT Kulak Üstü Kulaklık

Milyonların Tercihi JBL TUNE T500BT Kulak Üstü Kulaklık

Bügünki konuğumuz JBL TUNE 500 BT kulak üstü kulaklık olacak. Günümüzde  günlük kullanılan kulaklıklarda seçim yaparken aranılan özelliklerin başında yer alan kablosuz yapı, herkes tarafından artık gereklilik olarak görülüyor. Bu aşamada başlangıç seviyesi görülse de fiyatına göre gayet başarılı bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.

 

Kutu içeriğinden söz edersek ;

Ürünün yanında şarj edebilmememiz için kısa  (yaklaşık olarak 20 cm uzunluğunda) bir USB A’dan Micro USB'ye kablo, Kullanım kılavuzu ve Garanti Belgesi bulunuyor.

Ürün gayet hafif, şık ve konfora sahip. Ürünün katlanma kombinasyonları taşıma konusunda kolaylıklar sağlıyor.

 

Ürünün üzerinde kontrol etmek için 4 ayrı tuş bulunuyor ;

-On/Off/Pair

-Volume +/ Next Music

-Volume -/Back Music

-Play/Stop/Call end/Call answer

,

Özelliklerinden bahsedecek olursak

Ürünün kontrol panelindeki tuşlarla bir çok işlemi telefonumuzu cebimizden çıkarmadan yapabiliyoruz. Örneğin ses açma tuşuna 2 saniye basılı tuttuğunuzda sonraki şarkıya, ses azaltma tuşuna 2 saniye bastığınızda önceki şarkıya geçiyor.

Orta tuşa 2 saniye basıldığında ise Siri yada Google Assistan’i aktif ediyor. 16 saat şarj süresiyle kesintisiz müzik dinleyebiliyorsunuz. 2 saatte tam şarj olmakla beraber, 5 dakikalık şarj etme ile yaklaşık olarak 1 saat kullanıma olanak sağlıyor.

Aynı anda iki cihaza bağlanabiliyorsunuz. Bu kombinasyonu bulmak zamanımı aldı açıkçası. İlk cihaza bağlandıktan sonra ikinci cihaza bağlanmak için ses açma tuşu ile Play tuşuna 2 saniye basılı tuttuktan sonra ikinci cihazla da eşleşme sağlıyor. Bu özellik bu fiyat aralığındaki birçok cihazda bulunmuyor. Dolayısıyla bu kulaklığı seçmek için bir nedenimiz daha var.

Bloga dön