Dünya Kupasını Evinize Getirecek Soundbar Tavsiyeleri

Dünya Kupasını Evinize Getirecek Soundbar Tavsiyeleri

Fifa tarafından 4 yılda bir düzenlenen Dünya kupası heyecanı tüm dünyada başlıyor. Bu yıl 22.’si düzenlenecek olan Dünya Kupası’na Katar ev sahipliği yapıyor. Önceki Dünya Kupası organizasyonlarından farklı olarak ilk kez kış aylarında düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası, Katar’ın 5 farklı şehrinde bulunan 8 farklı stadyumda oynanacak maçlar ile sahibini bulacak. 80.000 kişilik Lusail Iconic Stadyumu, 60.000 kişilik Al Bayt Stadyumu, 40.000 kişilik 974 Stadyumu, 40.000 kişilik Al Thumama Stadyumu, 45.350 kişilik Eğitim Şehri Stadyumu, 44.740 kişilik Ahmed bin Ali Stadyumu, 40.000 kişilik Halife Stadyumu, 40.000 kişilik El-Vakrah Stadyum’unun muhteşem akustiğini evinize taşımaya hazır mısınız?

Spor tarihinin en prestijli turnuvalarından olan Dünya Kupası, 32 takımın katılımıyla 20 Kasım Pazar günü başlama vuruşu ile birlikte futbolseverlere merhaba diyecek. Son şampiyon Fransa’nın da katılım göstereceği turnuvada ev sahibi Katar’ın yanı sıra Almanya, İspanya, Hollanda, Brezilya, Arjantin, İngiltere, Hırvatistan, Danimarka gibi büyük ülkeler de boy gösterecek. 

Turnuvanın Yıldızı Olmaya Hazır Olun

Dünya Kupası’nda sahanın ortasında bir ülkenin umudu olduğunuzu hayal edin, top ayağınıza her geldiğinde kalp atışlarını hızlandıran bir yıldız, tribünde ve ekranları başında onu destekleyen milyonlara sahip olduğunuzu hayal edin. Dünya Kupası’nın tarihin derinliklerinden gelen atmosferini, şarkılarını, tribün renklerini, tezahüratlarını, uğultularını, mutluluklarını, gözyaşlarını içinizde yaşayın.

Elinizin altında bir güç, tuşuna basın ve evinizi harekete geçiren ses deneyimine tanık olun. En iyi Soundbar’lar ile dünya kupasını evinize getirin, stadyuma gitmeden de mükemmel gerçekçi akustik stadyum deneyimi Klipsch, Bang&Olufsen, Sennheiser Soundbar’ları ile mümkün. Hifilife içerik uzmanları tarafından hazırlanan Dünya Kupası İçin Soundbar rehberi, siz sporseverlerin muhteşem bir turnuva geçirmesi için özenle hazırlandı.

 

Sennheiser AMBEO Dolby ATMOS Soundbar

Fritz Sennheiser tarafından 1945’de Almanya’da başlayan rüya; şimdilerde tüm dünyada adından söz ettiren köklü bir ses markasına dönüştü ve ortaya Sennheiser markası çıktı. Yüksek Alman üretim teknolojileri ile üretilen Sennheiser’lar, uzun yıllar otomatik saat gibi çalışan komponentleri sayesinde kullanıcıların 75 yıldır ilk tercihlerinden biri haline geldi.

Ses dünyasında güçlü bir marka olan Sennheiser ev ürünleri konusunda da adından sıkça söz ettiren işlere imza attı. Bunların son örneklerinden olan Sennheiser AMBEO, şirketin Soundbar sektöründe gövde gösterisi yaptığı en ihtişamlı ürünü konumunda. 

Dünya Kupası maçlarında topun tınısı, tribünlerin tezahüratlarındaki detaylar, teknik adamların sahadaki oyuncularla olan iletişimine kadar her türlü sesi net ayırt edebilecek kadar detaylı duymak Sennheiser AMBEO ile mümkün.

Stadyum deneyimi Sennheiser ile hiç olmadığı kadar evinizin içinde ve sizleri turnuvanın heyecanına ortak olmaya davet ediyor.

  • 3 boyutlu bir ses lezzeti vaat eden Sennheiser Ambeo, Dolby Atmos tecrübesini ruhunuza işlemeye geliyor.

  • 13 adet hig-end sürücüden oluşan Sennheiser Ambeo Soundbar, sunduğu 5.1.4 ses deneyimi ile oldukça kaliteli anlar geçirmenizi sağlar.

  • Sennheiser Ambeo bulunduğu odayı AI (yapay zeka) kullanarak analiz eder ve size en uygun sesleri açığa çıkarmak için oda kalibrasyonu özelliğinden faydalanır.

  • İlave bir subwoofer olmadan da 30Hz’e kadar inen Ambeo, sunduğu high-end ses kalitesi ile bulunduğu ortamda meraklı bakışları üzerine çekmeyi başarır.

  • Ambeo’nun donanımları içerisinde stüdyo kalitesinde deneyim sunan 5 adet yüksek kaliteli tweeter da bulunmaktadır.

  • 30Hz bas üretimi yapan altı uzun atışlı woofer’lar, Ambeo tarafından yeniden üretilen orta vokaller ile birlikte müthiş bir iş birliği içerisinde sizlere eşsiz bir 3D ses deneyimi sunmayı amaçlar. 

Bang & Olufsen Beosound Stage Dolby Atmos Soundbar

1925 yılında Danimarka’da Peter Bang ve Steven Olufsen tarafından kurulan ve yakın zamanda da 100. Yılını kutlayacak olan şirket, yüksek kalitenin yanında tasarımsal yönü de ön plana çıkan lüks ürünler üretmesiyle biliniyor.

2022 Dünya Kupası’nın ev sahibi olan Katar’ın Dünya Kupası’na özel tasarladığı son teknoloji lüks stadyumların atmosferine ön sıradan tanık olmanız Bang & Olufsen ile mümkün.

  • Bang & Olufsen Beosound Stage Dolby Atmos Soundbar, 2020 yılında T3 Awards tarafından en iyi Soundbar seçilirken; 2020-2021 yılları arasında ise EISA AWARD’da Premium Soundbar kategorisinde en iyi ürün seçildi.

  • Subwoofer’a ihtiyaç duymadan güçlü ses deneyimi sunar. 
  • HDMİ ARC’yi destekleyen bir TV’ye sahipseniz, Bang & Olufsen Beosound Stage Dolby Atmos Soundbar ile mükemmel bir kombinasyon yakalamış olursunuz ve oturduğunuz yerden Bang & Olufsen’in imza sesini kulaklarınızda hissedersiniz. 
  • 11 adet kaliteli hoparlör sürücüsü ve 4 woofer ile ilave bir subwoofer’a gerek kalmadan alandan tasarruf edersiniz. 
  • BeoSound Stage, optimize edilmiş yüksek kaliteli ses için kalbinde 3 kanallı bir sistem sunar. 
  • Baş döndüren Dolby Atmos 3 boyutlu ses teknolojisi ile ses, izleyicileri 360 derece sarmalar. 
  • 11 adet sürücüsü kendi amplikatöründen güç alan BeoSound Stage, zengin performansı ile büyüleyen tamamen aktif 3 kanallı DSP tabanlı bir hoparlör çözümüdür. 
  • Alüminyum ve meşe ağacından üretilen premium kasası ve İskandinav sadeliğindeki tasarımı ile salonunuza şık bir görüntü katacak BeoSound Stage, tek bir HDMI kablosu ile televizyonunuza bağlanarak çalışır hale gelir. 

Klipsch Cinema 600 3.1 Soundbar + Wireless Subwoofer

1946 yılında ABD’nin Arkansas eyaletinde Paul Wilber Klipsch tarafından kurulan ve ülkenin en büyük ses markalarından biri haline gelen Klipsch, içerdiği teknolojiler ve uzun süreli kullanım vaat eden dayanıklı ürünleri ile sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Televizyon içerikleri ve sinema sektörü anlamında dünya standartlarının belirlendiği ABD’de de Klipsch oldukça bilinen ve yaygın olarak kullanılan bir marka. Ev kullanıcıları için hoparlör denildiğinde bu topraklarda akla ilk Klipsch geliyor. 

Klipsch, Soundbar’lar konusunda sunduğu cazip teklifler ile kullanıcıları Sounbar’lar ile tanıştırmayı hedefliyor. Klipsch Cinema 600, Klipsch’in en çok satan modelleri arasında.   

  • Gerçek ses kesinliğine sahip yüksek kaliteli ses sistemi.

  • Üç kanallı diyalog geliştirme sistemine sahip Klipsch Cinema 600, özel bir merkez kanalla birlikte her ayrıntıyı eksiksiz duymanızı sağlar ve izleyicilere sinematik bir ses alanı yaratmayı amaçlar.

  • Özel ayarlanmış diyalog modları ile ekranda oynatılan videodaki seslerin yükselmesini, sesin net ve anlaşılır olmasını sağlar, örneğin bir oyuncu ile hakem diyaloğu.

  • 3 seviyeli diyalog modu ihtiyaçlarımıza göre şekillenmektedir. EQ ayarı nedenden ötürü dinamiktir ve değişkenlik gösterebilme özelliğine sahiptir.

  • DMI-ARC özelliği sayesinde tek bir uzaktan kumanda vasıtasıyla kablosuz hoparlör sisteminin tamamına hükmedin.

  • Klipsch Connect uygulaması ile gelişmiş ayarlara ulaşabilir, ürünün yazılımını güncelleyebilir, batarya kullanımını görüntüleyebilir, EQ ayarları yapabilir ve önceden tanımlı setleri deneyimleyebilirsiniz.

  • Ahşap kabini ile Klipsch Cinema 600 uzun ömürlü ve dayanıklıdır. 

Klipsch Cinema 400 2.1 Soundbar + Wireless Subwoofer

Klipsch Cinema 400, Klipsch’in Cinema 600 ile aynı aileden gelmektedir ancak o modelin daha uygun fiyatlı versiyonudur. Klipsch Cinema Serisi Soundbar’lar, sektördeki en büyük kablosuz subwoofer’lara sahiptir. Bu özellik sayesinde Klipsch Cinema serisinde daha önce hiç duymadığınız kadar temiz ve güçlü bas’lara şahit olursunuz.

  • Klipsch Cinema 400’de 8 inçlik kablosuz subwoofer bulunmaktadır. Cinema 400 yüksek kalitede sinema atmosferinde surround ses yeteneklerine sahiptir.

  • Klipsch Cinema 400 Soundbar’ın beraberinde gelen 8 inçlik subwoofer’ı odanızın istediğiniz bir köşesine koyarak Dünya Kupası’nın tadını çıkartabilirsiniz.

  • 4 GHz’lik kablosuz bağlantı teknolojisi ile birlikte sıfıra yakın gecikmeye sahiptir.

  • Klipsch Connect uygulamasının ayrıcalıkları Cinema 400 modeli için de geçerlidir. 

“Hifilife içerik ekibi olarak bu rehberin sizin için iyi bir yol gösterici olmasını umuyor, her maçı ayrı bir hikaye ve heyecan içeren eşsiz bir Dünya Kupası geçirmenizi diliyoruz.”

Bloga dön