Bang & Olufsen Monostore, Bodrum’da Yalıkavak Marina’da Açıldı

Top Image Top Image

Bang & Olufsen Bodrum Monobrand Deneyim Mağazamız, Yalıkavak Marina’da Açıldı. Bang & Olufsen Bodrum'da, Bang & Olufsen'in tüm kulaklık modellerini, bluetooth hoparlörlerini, aktif multiroom hoparlörlerini, soundbarlarını ve ev sinema sistemlerini deneyimleyebileceksiniz.

Hifilife olarak 2018 yılında başlayan ses ve görüntüdeki deneyim mağazacılığı hikâyemiz, siz kıymetli müşterilerimizle birlikte büyüyerek ilerlemeye devam ediyor. Bang & Olufsen | Hifilife, Kanyon, Akasya ve yakın zamanda Ankara Panora AVM’de açılan deneyim mağazasından sonra şimdi Bodrum’da Bang & Olufsen Monobrand mağazasıyla sizlerle.

100 yıla yakın tarihi ile ses konusundaki uzmanlığını tasarım ile bütünleştiren  Bang & Olufsen, Bodrum’daki mağazasında tasarım ve ses tutkunlarını Bang & Olufsen'in tüm ürün koleksiyonlarını deneyimlemeye davet ediyor.

Bang & Olufsen’in Bodrum’daki monobrand mağazasında, Bang & Olufsen’in dokunmatik cam yüzeyli, alüminyum şarj kutulu Beoplay EX kulaklıklarını, Dünyaca ünlü tasarımcı Cecilie Manz’ın imzasını taşıyan çanta formundaki deri kayışlı taşınabilir bluetooth hoparlörü Beolit 20’yi, 10. Yılını kutlayan ikonik tasarımlı multiroom hoparlörü Beoplay A9’u, kelebek kanatları şeklinde açılan hoparlörleri ile izleyenleri büyüleyen Beovision Harmony TV’sini ve Bang & Olufsen’in tüm ürün koleksiyonlarını Bodrum’daki mağazasında Deneyim Uzmanlarımızın anlatımıyla en mükemmel şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Bodrum ve civar bölgelerdeki mimari projelerinizde ses konusundaki ihtiyaçlarınız için Bang & Olufsen Bodrum Monobrand mağazamızı ziyaret edip Hifilife Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bang & Olufsen Bodrum diğer Bang & Olufsen Deneyim Mağazalarımız için tıklayın.

Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan