Bang & Olufsen Ev Sineması Deneyimi

Duy, Gör, Hisset

Ev Sineması Deneyiminde Yenilik

Beovision TV’nize büyüleyici hoparlörlerimizden birini ekleyin ve ev sineması deneyiminin heyecanını keşfedin. Seçenekleriniz sınırsız, ve yaşayacağınız deneyim yüzünüzde tebessüm garantisi sunuyor




Bang & Olufsen İmzalı Sinematik Deneyimi

Bang & Olufsen, ürünlerini tam entegre bir sistem olarak birlikte çalışacak şekilde tasarladığı için diğer birçok markadan fark yaratmaktadır. Örneğin; bulunduğu ortamdaki tüm ses ürünlerinin özelliklerini tam olarak "bilen" bir Beovision TV'nin içindeki dijital ses işlemcisi gibi. Bu deneyim, TV'nizin ses dağıtımını yalnızca yapılandırmanıza göre değil, aynı zamanda odanıza, dinleme konumlarınıza ve içeriğinize göre otomatik olarak optimize etmesini sağlıyor. Bu şekilde; bir müzik sisteminin, bir televizyonun ve bir ev sinema sisteminin birbiriyle eşleştirilmiş haldeki inanılmaz ses deneyiminin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

 

SES Ortamın İçinde Hissettiren Ses

Evde sinema deneyiminiz, bazen binlerce taraftarın olduğu tribünlerde, bazen bir aksiyonun içerisinde veya çılgın bir orkestradaki çıkan güçlü ve otantik sesler ile başlar. Sesi olması gerektiği gibi duyduğunuzda, onu hissedersiniz.

.

 

ESNEKLİK

Ses Sisteminizi Zamanla Genişletin

Ev sineması hoparlörlerini seçerken, miktardan çok kaliteyi seçmelisiniz. Bang & Olufsen Beolab Hoparlörler, sizlere onlarca yıl sürecek sisteminizi genişletme özgürlüğü sunuyor. Bu sayede, film ya da müzik için ilk günden itibaren mükemmel bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

 

KİŞİSELLEŞTİRME

Evinize Uygun Dizaynı Seçin

Onlarca materyal ve renk paleti seçeneği içeren Bang & Olufsen TV ve hoparlörler, sizlere pek çok tercih seçeneği sunarak evinize tam olarak yakışacak dizaynı seçmenizi sağlıyor. Sorunsuz bir deneyim yaşayabilmeniz için bu sistemi akıllı ev kontrol sistemlerine bile entegre edebiliyorsunuz.

TASARIM

Evinizi Kaliteli Sesle Dekore Edin

Bang & Olufsen, ev sineması ürünlerini, benzersiz ses performansını yıllarca sizlere sunabilmek için üretmiştir. Bu adanmışlık, markanın değişen trendlere ve dizaynlara ayak uydurmaya olan kararlılığını net bir şekilde gösteriyor.

 




Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan