Hifilife Üçüncü Mağazasını Panora AVM’de açarak, Müzik Tutkunlarına Sevindirici Haberi Verdi! 

Hifilife Ankara'da Coşkuyu Yakala! Müzik Aşıkları için Unutulmaz Bir Ses Deneyimi! 

Ankara Panora AVM'de yeni açılan Hifilife mağazası, Bang & Olufsen, Sennheiser, KEF, Klipsch gibi dünya çapında ünlü markaların en iyi ses deneyimlerini sizlerle buluşturarak kalbinizde ritmin hissedilmesine olanak sağlıyor. İstanbul'daki iki başarılı mağazasından sonra, şimdi de Ankara'da müzik tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamak için geniş ürün yelpazesiyle hizmetinizde! 

Ankara'nın müzik aşıklarına müjde! Hifilife mağazası, Panora AVM'de coşkulu bir atmosferde sizlerle buluşuyor! Bang & Olufsen, Sennheiser, Focal gibi dünya çapında ünlü markaların en iyi ses deneyimlerini bir araya getiren Hifilife, müziğin ritmini kalbinizde hissetmeniz için sizi bekliyor. İlk mağazasını 2018’de İstanbul Avrupa Yakası’nda Kanyon AVM’de açan Hifilife, ikinci mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda Akasya AVM’de açmıştır. 

Ankara Panora AVM’de bulunan yeni mağaza ile ses tutkunlarının ihtiyacını karşılayacak olan Hifilife, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini bekliyor. Hifilife mağazasında göz alıcı tasarımlı hoparlörler, ev sinema sistemleri, Hi-Fi kulaklıklar, müzik çalarlar, açık hava hoparlörleri, yat ve tekne ses sistemleri ve daha pek çok şaşırtıcı ürünle tanışacaksınız!  

Müzikseverlerin hayal güçlerini zorlayan ürünlerle tanışmasına olanak tanıyan Hifilife, mağazada deneyimlemeye açık ürünlerle müşterilerine ürünleri yakından test etme ve karşılaştırma imkânı sunuyor. Bu sayede, müzik tutkunları en iyi ses deneyimini sağlayacak ürünleri doğru bir şekilde seçebilecekler.

Bang and Olufsen’in eşsiz tasarımlarının öne çıktığı mağazada Bang & Olufsen’in ikonik tasarımları da yer almakta. Tasarım ürünlerin deneyimleneceği Ankara Panora AVM’de, alanında uzman ve deneyimli mağaza personeli ürünler hakkında bilgi aktarıyor olacak. Müzik sistemleri hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilir, teknik detaylarla ilgili bilgi alabilir ve ihtiyaçlarınıza en uygun ürünü kolayca seçebilirsiniz. Hifilife başkentteki yeni mağazası ile müzik severleri coşturacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.  

Hifilife mağazasına uğrayın ve müzik tutkunuzu eğlence dolu bir deneyimle taçlandırın! Hifilife, Ankara Panora AVM'deki yeni mağazasıyla, müzik severlerin kalbinde yankılanacak unutulmaz bir ses deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Hifilife ile müziğin gücüne kapılmaya ve sesin büyüleyici dünyasını keşfetmeye hazır mısınız? 

Bang & Olufsen - Hifilife Panora

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Oran Mah. Kudüs Cad. No: 3 K: 1 D: 181 Çankaya/Ankara

Telefon: 0 535 366 3483
e-posta: info@hifilife.com

Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan