Section

EVİNİZİ DEĞİŞTİRECEK AKILLI HOPARLÖRLER 

Eviniz için doğru hoparlörleri seçin

Bir cuma gecesi, uzun bir günün ardından evinizde dinleniyorsunuz. Sizi harekete geçirecek güce sahip şarkıyı dinlemek için hoparlörünüzü açıyorsunuz ve müzik gecenizi tamamıyla değişiyor. Doğru müzik ruh halinizi bir anda değiştirebilir ve doğru hoparlörlere sahip olmak bunu en çok ihtiyaç duyduğunuz anda yapabilmeniz anlamına gelir.

Önceden planlayın ve araştırın

Birçok farklı hoparlör arasından seçim yapmak bazen zor olabilir. Ama ileriye dönük doğru bir planlama ile iç mekanlarınıza ve yaşam tarzınıza uygun hoparlörü kolayca bulabilirsiniz. Olağanüstü bir ses deneyimi sunan ve aynı zamanda tasarımıyla yaşadığınız alanı iyileştirecek hoparlörü seçerken birkaç faktörü göz önünde bulundurmanız gerekir. Bunlardan biri hoparlörünüzü kullanacağınız alandır. 

ODANIZIN BOYUTU VE ŞEKLİ

Alanınızı değerlendirmek

Geniş iç mekanlar, bulundukları odayı doldurabilecek güçlü sürücülere ve zengin baslara ihtiyaç duyar. Küçük alanlarda ise daha az ham güç, aradığınız mükemmel sesi size sağlayacaktır. Her iki alanda da hoparlörünüz, tüm ses seviyelerinde size doğru sesi iletebilecek hassasiyette olmalıdır. Room Compensation özelliğine sahip hoparlörler, en iyi ve ortama en uygun ses performansını elde etmenizi sağlar. Bu özelliği etkinleştirdiğinizde hoparlörünüz, bulunduğu odayı akustik olarak haritalandıracak ve odada bulunduğu noktayı ve duvarlardan ve mobilyalardan seken tüm sesi dikkate alarak size olağanüstü bir ses deneyimi sunacaktır.

BEOPLAY A9

ÇEVRE VE AMAÇ

Odanızın Tipi

Mutfak ve banyolar için uygun hoparlörler, IP Suya ve Toza Sayanıklılık derecelendirmesine sahip olmalıdır. Bu derecelendirme, hangi hoparlörlerin su sıçramalarına veya kire dayanıklı şekilde tasarlandığını gösterir ve hoparlörünüzü ıslanabileceği veya kirlenebileceği ortamlarda bile güvenle kullanmanıza olanak tanır. Oturma odanız veya yatak odanız için bir hoparlör seçerken ise estetik sizin için öncelikli olacaktır. Yumuşak renkler ve doğal kaplamalar, konforlu iç mekanları tamamlamak için idealdir. Bang & Olufsen’ın size sunduğu ultra modern metallerden güzel ahşap kaplamalara kadar tüm detayları seçebilme özgürlüğü, tarzınıza en uygun hoparlörü bulmanızı sağlar.

Hoparlör Yerleşimi

Bazı özellikler belirli alanlar için optimize edilebildiğinden, hoparlörünüzü odada nereye yerleştirdiğiniz önemli bir faktördür. Taşınabilir bir WiFi hoparlör almayı düşünüyor olsanız bile nereye yerleştireceğinizi önceden düşünmek sizin için yararlı olabilir. Hoparlörünüzü, kullanım sırasında şarj olabilmesi için yerleştirdiğiniz yarı kalıcı bir konuma veya onu taşıma eğiliminde olduğunuz yerlere uygun özelliklerde seçebilirsiniz.

ZEMİN YERLEŞİMİ

Ayaklı hoparlörler, güçlü ses sağlamanın yanı sıra evinizin dekorunun önemli bir parçası haline gelirler. Küçük hoparlörlere kıyasla daha yüksek bir sese sahiplerdir ve hem yönlü hem de 360 derece ses verme özellikleri ile iç mekanlarınızı olağanüstü bir sesle doldururlar.

KİTAPLIK HOPARLÖRLERİ

Kitaplık hoparlörleri, dekorunuza kusursuz bir şekilde uyum sağlarken aynı zamanda dinleyicilere güçlü bir ses performansı sunar. Yerleştirme konusundaki esneklerdir ve farklı büyüklükteki odalara kolayca uyum sağlayabilirler. Birçoğu odaklanmış dinleme ve 360 derece ses özelliğine sahiptir.

DUVAR TİPİ HOPARLÖR

Duvara monte bir hoparlör raflarınızda, masanızda veya zemininizde yer açmanızı sağlar ve güçlü bir ortam sesi yaratmanıza olanak tanır. İster çok beğendiğiniz bir podcast ister en sevdiğiniz playlisti dinliyor olun, duvara monte hoparlörler, sosyal dinleme deneyimleri için mükemmel bir tercihtir. 

TASARIM ÖGELERİ

Malzemeler ve şekiller

Doğru hoparlör, yerleştirildiği alan için mümkün olan en iyi sesi sunmanın yanı sıra mekana estetik olarak da katkıda bulunacaktır. Bang & Olufsen hoparlörleri, metalik ve endüstriyel malzemelerden yumuşak, doğal tekstil kumaşlarına ve ahşaba uzanan tasarım seçenekleriyle iç mekanlarınıza kusursuz uyum sağlar. Ayrıca yuvarlaktan kareye, koniden silindire ve hatta altıgene, birbirinden farklı şekillerdeki modelleriyle Bang & Olufsen’da her estetiğe uygun bir hoparlör bulabilirsiniz. 

Dinleme stili

Herkesin kendine has bir müzik dinleme şekli vardır. Bu yüzden eviniz için hoparlör seçerken ses ile nasıl etkileşime geçtiğiniz üzerine düşünmek önemlidir. İster sesli kitaplar için harika bir netlikte yönlendirilmiş bir ses ister arkadaşlarınızla eğlenmek için zengin bir ortam sesi olsun, dinleme şekliniz, hoparlörünüzü seçerken en çok hangi özelliklere dikkat etmeniz gerektiğini belirleyecektir. Dikkate alınması gereken birkaç önemli detay şunlardır;

DİNLEME ŞEKLİNİZ

Siz işlerinizle ilgilenirken arka planda ses olmasından hoşlanan pasif bir dinleyici misiniz, yoksa her bir notayı her bir kelimeyi aktif olarak dinleyen bir ses meraklısı mı? Eğer pasif bir dinleticiyseniz duvara monte veya kitaplık hoparlörleri sizin için doğru seçim olabilir. Kendini müziğe tamamen kaptırmak isteyen aktif bir dinleyiciyseniz, ayaklı bir hoparlörlerin güçlü sesini tercih edebilirsiniz.

FARKLI DİNLEME MODLARI

Podcastler, sesli kitaplar gibi yalnız başına dinlenen odaklı seslerden mi, yoksa kalabalıklarla dinlenen 360 derece seslerden mi daha çok keyif alırsınız? Tercih ettiğiniz modda müzik çalan veya duruma göre değiştirebileceğiniz farklı dinleme modları sunan Bang & Olufsen hoparlörlerden birini seçebilirsiniz.

FAVORİ SESLERİNİZ

Kendinizi favori sanatçınızı dinlediğinizden daha çok heyecan verici bir podcast veya bir yemek tarifi dinlerken mi buluyorsunuz? Hoparlörünüzü esas olarak hikayelerin veya anlatımın keyfini çıkarmak için kullanmayı planlıyorsanız odaklanmış bir sese sahip bir kitaplık hoparlörü sizin için ideal olacaktır. Müzik dinlemek çok yönlüdür, en çok hoşunuza giden sesi bulmak için farklı dinleme modları ve konumlarını deneyebilirsiniz.

Evinizi tamamlayacak hoparlörleri bulun

Beosound Level

Portable WiFi Speaker

93,999.00TL

Beosound 2

Home is where the music is

Beosound Stage

Powerful Dolby Atmos soundbar

129,000.00TL

Beosound Balance

Innovative, wireless home speaker

149,000.00TL

Beoplay A9

Powerful, wireless, iconic design speaker

HANGİ HOPARLÖR SİZİN İÇİN DOĞRU?

Bang & Olufsen hoparlörlerini karşılaştırın ve sizin için mükemmel ürünü bulun.

KARŞILAŞTIR

Eviniz için daha fazla hoparlör

Beosound Emerge

Compact WiFi home speaker

Beosound 1

Portable Wi-Fi and Bluetooth speaker

DENEYİM UZMANLARIMIZA DANIŞIN

Bang & Olufsen hoparlörlerini deneyimlemek ve detaylı bilgi için deneyim uzmanlarımıza ulaşın.

KEŞFET

BİZE KATIL

Size özel avantajlardan yararlanmak ve Bang & Olufsen ailemizin bir parçası olmak için kaydolun

ŞİMDİ KAYIT OL

Mağazamızda arama yapın.

Sık aranan